Xerrada "Pot l'agricultura contribuir a reduir el canvi climàtic?"

L'agregada agrària de l’ambaixada dels EUA a Espanya i Andorra, Karisha Kuypers, ens ha fet una classe magistral de tendències en el mon agrícola que poden contribuir a reduir el canvi climàtic.

Ha estat una sessió apassionant, que ens ha servit a petits i grans a prendre consciència de com l'avenç tecnològic i les pràctiques agrícoles no tenen perquè estar renyades amb la protecció del medi ambient. Així hem descobert el concepte d'agroecologia. 

Les noves tecnologies aplicades als cultius i la ramaderia, noves tècniques de biotecnologia, els mites dels productes ecològics i la necessitat d'evitar el malbaratament dels aliments han estat els pilars de la xerrada. 

Volem donar novament les gràcies molt especialment a la Karisha de l'Ambaixada dels EUA, a l'Eva del Consolat General dels EUA a Barcelona, i a l'Anna i la Gemma de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra (American Space Barcelona), per fer possible aquesta xerrada, així com la participació de Fanjac a la iniciativa de Farmcraft 2022. 

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.