Projecte Extracurricular

El projecte extracurricular FANJAC-UdG és un na experiència pilot a Catalunya. Està pensat per a nens i nens amb altes capacitats dels nivells que van des de 1r de primària fins a batxillerat, i les seves famílies. Té com a objectiu principal: Foment del talent personal i enriquiment extracurricular per alumnes amb altes capacitats mitjançant una mesura educativa extracurricular voluntària i complementària a l’educació reglada. El projecte és un punt de trobada entre nens amb interessos i forma de similars. a on es treballa la motivació, la confiança en un mateix, la interrelació, les habilitats socials, el lideratge, l’acceptació del fracàs com a font d’experiència, l’actitud de cooperació i el treball en equip. El projecte compta ambi l’ajut de la Diputació de Girona i La UdG i el del Consell Social de la UdG

ORGANITZADOR / CONTACTE: GIRONA

Comunicat a les famílies

A causa de les consultes realitzades últimament per les famílies, us informem que, actualment NO hi ha cap centre privat o suposat "institut" que disposi d'una homologació de l'Administració per al diagnòstic de les altes capacitats. Us recomanem que, abans de passar les proves als vostres fills i filles, demaneu assessorament a Fanjac, al GTAC-Grup de Treball d'Altes Capacitats del COPC-Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i del COPEC-Col·legi Oficial de Pedagogs de Catalunya, o bé al Departament d'Ensenyament-Atenció a la Diversitat.

ORGANITZADOR / CONTACTE: CENTRAL

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.