Tallers de retrobada: Genètica i Improvització

Quina felicitat retrobar-nos novament! Especialment amb un taller de genètica tant txulo i un taller d’improvització tant divertit!

Gràcies a la genetista Paloma Merino Guisado, en col·laboració amb “Encuentros con la ciencia" els nostres joves han conegut els gens involucrats en la detecció del sabor amargant i la seva funció evolutiva, així com els neandertals es guiaven per la genètica sense ser-ne coneixedors. Han sortit molt impactats i amb moltes ganes de saber-ne més.

El Pol, després del test de l’amargor, diu “Sóc un 95% similar a un Neardental”. Està molt content perquè ha après moltes coses que al cole no expliquen normalment.

L’Enric ho ha trobat molt interessant i afegeix que “hem après bastant”. I l’Eloi diu que li ha agradat moltíssim com ho ha explicat la Paloma: "Tot el que ha dit té molt de sentit”.

Per una altra banda,  gràcies al Francesc de l’estudi de teatre Helena Munné, els nens, nens i joves han rigut moltíssim.  Tothom coincideix en que és un profe molt divertit, molt còmic i sorprenent.  

El Nico creu que la improvització “és com un altre món, estar en una altra realitat" i que "a partir de les nostres pròpies històries podem sortir dels límits de la realitat".

Prenem nota i continuarem organitzant tallers de retrobada!

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.