BARCELONA - Trobada noies el 6 d'abril

Si tens entre 12 i 18 anys apunta't a la trobada de noies!

Hola famílies!

S'ha proposat la propera trobada de noies per al dissabte 6 d'abril a les 17h. a la sala Escolta de l'harmonia. Us recordem que poden venir totes les noies que tinguin entre 12 i 18 anys aproximadament encara que no hagin entrat al grup de WhatsApp. L'objectiu és donar-lis un espai on se sentin acollides i segures, que es coneguin personalment, xerrant i compartint experiències pròpies amb tot el que tenen en comú, amb la intenció que puguin anar fent xarxa en una edat en què és tan important tenir-ne. Per les que no s'atreveixen a apuntar-se a les activitats és una bona ocasió per fer un primer acostament a Fanjac.
Feu lloc a l'agenda!

Activitat gestionada per la María Ríos, Coach certificada, amb formació en PNL, Mediació, Direcció en el lleure, AACC i mare de dues noies de Fanjac que també col·laboren com a voluntàries a l'associació i per això és totalment gratuïta.

Feu la inscripció per saber quantes serem.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.