BARCELONA. Jocs de taula en família (abril-juny 2024)

Si us agraden els jocs de taula us proposem aquesta activitat de diversió i aprenentatge en família. Auto organitzada per famílies voluntàries de Fanjac.

Aquesta trobada permet compartir estones de diversió i aprenentatge entre iguals i amb la família. I alhora facilita treballar les habilitats de comunicació, socials i emocionals a través del joc.

Els jocs de taula ajuden al desenvolupament de les capacitats motores, mentals i sensorials. Desenvolupen la concentració, la memòria, l'observació i la imaginació. Mostren com resoldre problemes, elaborar estratègies i prendre decisions. Ensenyen a complir les normes de convivència. No us els podeu perdre!

Per facilitar l’organització i logística de l’activitat és molt important que:

  • Us registreu a l’activitat totes les persones del nucli familiar que hi teniu previst assistir a totes les sessions. Si només hi assistireu puntualment, us podeu registrar només a la trobada d'aquell dia.
  • Els infants han d’anar acompanyats d’almenys una persona adulta.
  • Podeu convidar puntualment a acompanyants no socis, prèvia inscripció i pagament.
  • Ajudeu a muntar i desmuntar el mobiliari de la sala, i mantenir netes les instal·lacions un cop acabada la trobada.  

S’organitzaran dues sales de joc:

  • La sala “challenge”: destinada als jocs de taula més sofisticats i complexes, que habitualment impliquen partides més llargues.
  • Una segona sala destinada a jocs menys exigents o de partides més ràpides i curtes, que permetin provar diferents jocs al llarg del mati.

Podeu portar els vostres propis jocs per compartir, però és molt important que els marqueu amb el vostre nom per evitar malentesos.  

Dies de trobada:

  • 20 d'abril 10.00-13.00
  • 11 de maig 10.00-13.00
  • 15 de juny 10.00-13-00

Preu per a acompanyants no socis: 3 euros/persona i sessió.

Barcelona
20/04/2024 - 15/06/2024 · 10:00-13:00h
Inscripció Soci

Sense IVA - - -
Inscripció No Soci

Sense IVA - 3.00 € 3.00 €

Per gaudir dels avantatges dels nostres soci associat a Fanjac aquí

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.