BARCELONA-Sortida familiar al CRAM

Si us agraden els animals, no us perdeu aquesta sortida! Aquest cop, aprendrem molt sobre animals marins.

La Fundació CRAM és una entitat privada sense ànim de lucre dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que l’habiten. 

Es dediquen al rescat i cures de fauna marina, recerca i conservació d’espècies i ecosistemes, sensibilització, formació i divulgació.https://cram.org/

Visitarem el seu centre de recuperació d’animals marins amb una visita guiada per experts i farem un taller de  simulacre de rescat d'un dofí (maqueta) on participarem com si fóssim un veritable equip de rescat simulant una situació real. Esperem, així, no només gaudir de l’experiència, sinó, posar el nostre granet des de l’associació per conscienciar de la importància de la conservació marina.

Recordeu que el CRAM és un centre de recuperació. Els animals són sensibles al soroll. És important
que es mantingui l’ordre i el silenci durant la visita!

La durada serà, aproximadament, de 2,5h

Després de la visita, els que tingueu ganes, i si el temps ho permet, anirem a la platja a dinar (cal que, qui vulgui apuntar-s’hi, porti el seu menjar)

IMPORTANT: Heu de pagar tots els assistents. Els fills i filles han d’anar acompanyats, com a mínim d’un adult (que també ha de fer inscripció i pagar).

Dia i hora: 21 de gener, a les 12h (demanem que arribeu uns 15 minuts abans per ajuntar-nos i entrar tots junts puntualment)

Lloc: Passeig de la Platja, 28-30, 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona https://maps.app.goo.gl/ymhm35FRp33uxujM7

Preu:

  • Socis: 8 € per persona. 
  • No socis: 15€ per persona

Recordem que les places queden reservades un cop s’ha fet el pagament.

No es retornaran els diners si no és per causa justificada.

Per a qualsevol consulta podeu escriure un correu a sortidesfanjac@gmail.com

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.