Taller per adolescents: Com em sento quan no em sento bé? I si t’ho dic amb música?

T’atreveixes a posar-li música a aquest taller...?

En aquest taller volem parlar de perquè ens sentim com ens sentim. Què és propi del temps que estem vivint i de la societat i què pot ser més propi de cadascú. Posar en comú i reflexionar quines coses ens fan estar bé i quines malament. I què podem fer en aquelles situacions en què la ràbia, la tristesa, l’avorriment o la crisi ens arriben i ens sentim sol/es o malament amb nosaltres mateixos/es.

Volem parlar dels sentiments i de les dificultats, però el que volem sobretot és compartir maneres d’afrontar el malestar entre tots/es, formes d’ajudar o acompanyar a aquells/es que estan patint al nostre costat i alguns tips que se’ns acudeixin a tots/es.

I per això utilitzarem la música.

I tu què escoltes per animar-te o quan estàs trist/a? Quina és la “teva” cançó? La compartiries amb altres o és “la teva”? Creus que ”Qui canta el seu mal espanta?”

T’atreveixes a posar-li música a aquest taller...?

 

Taller a càrrec d'Anna Robert, psicòloga clínica de l’Àrea d’adolescents de l'Hospital Benito Menni. Membre del Grup de Treball Adolescència en Crisi del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Per a joves a partir de 2n d'ESO.

DIA I HORA:

  • 18 de juny, de 16:15 a 18:15

LLOC:

  • Ateneu l'HArmonia

     C/Sant Adrià 20 (dins del recinte de la Fabra i Coats) Barcelona

https://goo.gl/maps/HThofu79wDn53i6L7

PREU:

  • Socis: 12 €
  • No socis: 20 €

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.