ONLINE - Puzzles cooperatius en família

Us agraden els puzzles? Voleu ensenyar als vostres fills i filles el valor del treball en equip, a través del joc? Activitat familiar especialment pensada per a nens i nenes de primària addictes als puzzles.

Us agrada fer puzzles? Voleu compartir i aprendre les millors estratègies amb altres famílies, per tal de completar el màxim nombre possible, treballant totes juntes com un únic equip?  Sigui quin sigui el vostre nivell, expert o novell,  entre totes les famílies segur que trobarem la millor estratègia per resoldre tots els puzzles que se’ns posin pel davant.

Només tenim una regla: escoltar i respectar les idees dels altres, per tal d’aconseguir la millor estratègia conjunta per superar el repte plegats. Ensenyem els nostres fills i filles que per davant de completar el puzzle, en aquest taller tindrem l’oportunitat d’aprendre dels altres, compartir les nostres idees pròpies i gaudir de l’experiència de formar part de l'equip.  

Sessió familiar, diumenge 9 de maig.  Activitat gratuïta, excusiva per a socis. Recomanat especialment per famílies amb fills i filles de primària.

  • Torn 1: 17.00 hores
  • Torn 2: 18:00 hores

Barcelona
09/05/2021 · 17:00-18:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.