PROJECTE JOVES

Creiem que és important poder oferir activitats específiques per la franja d'edat d'(ESO i Batxillerat, ja que han entrat a l'adolescència i tenen unes necessitats diferents a les dels infants:

Des de FANJAC fa temps que es duen a terme activitats específiques pels nens i nenes de primària. Ara bé, quan passen a secundària, pràcticament només hi ha el taller d'iniciació a secundària, el projecte extracurricular FANJAC-UdG (Connectem) i alguna activitat puntual juntament amb infants o amb famílies. Creiem que seria important poder oferir més activitats específiques per a aquesta franja d'edat ja que tenen unes necessitats diferents a les dels infants:

  • L'adolescència és una transició cap a la vida adulta en la que la necessitat de relació i reconeixement dels grups d'iguals pren un paper fonamental per al seu desenvolupament com a persones. Els joves d'altes capacitats sovint tenen dificultats per relacionar-se ja que no troben iguals amb qui compartir interessos.
  • És freqüent que a partir de secundària o batxillerat baixi el rendiment acadèmic i els faltin eines d'estudi ja que fins aquest moment no han necessitat fer gaire esforç per a obtenir bons resultats.
  • Tal com recalquen molts experts, el talent que no es cultiva es perd. Malauradament el sistema educatiu només contempla aquest aspecte en la teoria però pocs dels nostres fills tenen un PI que realment els ajudi a desenvolupar els seus talents.

 

OBJECTIUS:

Afavorir el benestar dels nostres joves amb activitats específiques que els ajudin a:

  • Millorar l'autoconeixement, l'autoestima, l'autonomia personal
  • Potenciar les seves qualitats i talents personals
  • Afavorir les relacions personals
  • Adquirir eines per obtenir millors resultats acadèmics
  • ... i divertir-se.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.