Comunicat a les famílies

A causa de les consultes realitzades últimament per les famílies, us informem que, actualment NO hi ha cap centre privat o suposat "institut" que disposi d'una homologació de l'Administració per al diagnòstic de les altes capacitats. Us recomanem que, abans de passar les proves als vostres fills i filles, demaneu assessorament a Fanjac, al GTAC-Grup de Treball d'Altes Capacitats del COPC-Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i del COPEC-Col·legi Oficial de Pedagogs de Catalunya, o bé al Departament d'Ensenyament-Atenció a la Diversitat.

A causa de les consultes realitzades últimament per les famílies, us informem que, actualment NO hi ha cap centre privat o suposat "institut" que disposi d'una homologació de l'Administració per al diagnòstic de les altes capacitats. Us recomanem que, abans de passar les proves als vostres fills i filles, demaneu assessorament a Fanjac, al GTAC-Grup de Treball d'Altes Capacitats del COPC-Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i del COPEC-Col·legi Oficial de Pedagogs de Catalunya, o bé al Departament d'Ensenyament-Atenció a la Diversitat. Us deixem l'enllaç del comunicat de CONFINES

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.