FANJAC aposta per Simulaction

Al concurs Audi Creativity Challenge 2023, 3 equips de Fanjac han presentat projectes de gran qualitat. Malauradament només un d'ells ha passat a la final del 16-17 de juny, a Madrid. És el grup dels Synergists amb el projecte Simulaction, per lluitar contra el ciberassetjament. Ara ells necessiten el suport de la gran família de Fanjac. Ja els heu votat?

El Bruno, el Gerard i el Nico són els Synergists i han presentat el seu projecte Simulaction per lluitar contra el ciberassetjament. Han quedat entre els 10 projectes finalistes.  

El premi del concurs és un viatge a Silicon Valley a on amb l'ajuda d'empreses i universitats capdavanteres ajudaran a implementar el projecte guanyador. 

Fem que Simulaction guanyi i tindrem un premi doble:

  • Guanyarem una solució que ajudarà a lluitar contra el ciberassetjament: un simulador de whatsapp que ajudarà a experimentar sense por, en un entorn segur, i generar empatia davant aquesta problemàtica tant extesa. 
  • Guanyarem visibilitat de Fanjac i les Altes Capacitats, en un concurs que fomenta la resolució de problemes socials. El nostre somni és demostrar que som molta gent amb una necessitat urgent, i intentar que a l'edició vinent l'Atenció a les Altes Capacitats estigui també a l'agenda del concurs.

Sabem que són dues fites difícils, però la gent de Fanjac estem acostumada a lluitar i ho farem fins el final.

Trobareu la seva explicació del projecte i l'enllaç per votar a  https://www.audicrea.com/voting 

Compte no voteu a la competència! (especialment si voteu des del mòbil). El botó està just a sota del video, no és el botó de sobre.  

Les votacions es tanquen el 15 de juny.

Moltes gràcies! Junts arribarem més lluny!

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.