Travessa jove 2023 (23 a 30 de juliol)

Estem ja sobre terreny preparant la ruta! La travessa jove ja té dates! Del 23 al 30 de juliol.

Link de la gravació de la reunió informativa del 28-04-2023

https://drive.google.com/file/d/1fXqLjK0MVVBm_nWlPTMfcuk28clpbpJh/view?usp=share_link

 

Aquest estiu anirem a la màgica Cerdanya i la frondosa Andorra.

Com ja sabeu, l'aventura que proposem cadascú la viu simultàniament en una doble dimensió:

- el repte de viure a la natura "a pèl", amb els recursos imprescindibles, deixant de banda la zona de confort, funcionant com a grup que ens recolzem i sostenim en les experiències individuals.

- connectant amb l'essència de la natura i l'essència del viatge ens connectem amb el nostre interior més "salvatge" en tant que desconegut, original, pur. Ens connectem amb les nostres capacitats, potencialitats, i també amb les limitacions, creences i discursos interns. Ens permet obrir-nos a realitats desconegudes de nosaltres mateixos, alhora que fem conscients els patrons i creences limitants subconscients i s'obre la oportunitat d'alliberar-los.

En definitiva, en el moviment de la travessa ens connectem amb el nostre potencial, la capacitat creadora i expressiva i ens empoderem en totes les dimensions.

Com tants de vosaltres ens heu explicat,  la travessa no deixa indiferent a ningú. En viure aquesta experiència els nois i noies fan un creixement i una transformació molt favorable.

REUNIÓ INFORMATIVA

28 d'abril a les 20:00

https://meet.google.com/xdf-uott-pzh

DATES

Del 24 al 31 de juliol.

La trevessa serà de 8 dies i 7 nits, amb vetllades sota els estels, amb nous escenaris i sorpreses.

PARTICIPANTS

Joves de 12 a 19 anys.

PREU 

495€

IMPORTANT

La travessa és una activitat de risc, que requereix tenir unes condicions concretes tant a nivell físic com emocional. La pre-inscripció és el pas en que es valora la condició de cada jove que opta a participar. Un cop fetes totes les valoracions, es confirma la plaça i es procedeix a la inscripció.

Per fer la pre-inscipció cal enviar un whatsapp amb el nom del pare o mare, i les dades del participant: nom i cognoms, edat, data de naixement, curs escolar, acceleracions si n'hi ha, població.

 

CONTACTE PER A INSCRIPCIONS

whatsapp 669 00 40 23

Susanna

 

Organitza i acompanya:

Pere Herms i Raúl Corominas, guies professionals de muntanya i educadors de cicle formatiu i de postgrau a la UdG (www.somguies.cat)

Susanna Fernando, professional del camp educatiu i formada en altes capacitats (www.educarelser.com)

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC GIRONA - girona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.