Curs d'estiu UdG: Enriquiment Curricular per a Fomentar el Talent a Primària, Secundària i Batxillerat

Tornem a engegar a la UdG els cursos d'estiu per a professionals de l'ensenyament.

Des de Fanjac amb la Col·laboració de la Fundació UdG: Innovació i Formació i amb el suport de la Diputació de Girona, tornem a posar en marxa els cursos d'estiu a la UdG. 

Què ofereig

  • Formació per poder incorporar estratègies educatives d'aprenentatge orientat a l'emprenedoria per atendre a tots els alumnes i en especial als alumnes amb altes capacitats en un context d'escola inclusiva.
  • Els coneixements adquirits en aquest curs podran ser aplicats dintre de la cinquena edició del projecte extracurricular organitzat per FANJAC en el que participen de l'ordre de 160 nois i noies amb altes capacitats amb nivell que van des de primer de primària fins a batxillerat.

A qui s'adreça

A docents en general, psicòlegs, pedagogs, alumnes de magisteri i psicologia i professionals de l’educació i la psicologia que vulguin ajudar els alumnes a aconseguir nivells avançats d'emprenedoria, desafiament i compromís amb els aprenentatges.

Requisits d'admissió

Ser un professional o estudiant universitari de l'àmbit de l'educació i la psicologia interessats en les metodologies actives d'aprenentatge per a la seva aplicació en el dia a dia.

Presentació

Ajudar els alumnes a aconseguir nivells avançats d'emprenedoria, desafiament i compromís amb els aprenentatges.

Objectius

Oferir oportunitats educatives diferenciades i adaptades a les necessitats de l'alumnat d'alt potencial tant en l'aspecte instruccional com afectiu i socioemocional.

Cost

100€

Dates

del 18 al 21 de juliol de 2022

Horari

dilluns a dijous, de 9 a 14 h

Inscripcions a la Fundació UdG: Innovació i Futur

https://www.fundacioudg.org/ca/curs-especialitzacio-enriquiment-curricular-talent-primaria-secundaria-batxillerat.html

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC GIRONA - girona@fanjac.org
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.