Farmcraft 2022 - Dades per a les famílies

Dades d'interès per a families per a la competició internacional : Calendari i Eines

CALENDARI

1. Presentació oficial del projecte (2 febrer)

Presentació insistucional de les entitats organitzadores de la competició. Veure vídeo

2. Pretemporada (16 febrer - 25 març)

Fase opcional, però molt recomanable. Dissenyada per familiaritzar-se amb les eines i l'entorn, alhora que s'explicaran teories i millors pràctiques sobre . Tota la informació bàsica es proporciona mitjançant transmissions de vídeo publicades a Youtube i guies de treball complementàries.  

Els equips hauran de gravar vídeos amb els resultats de cada repte i enviar-los als organitzadors a través de Flipgrid. Es preveuen les següents etapes: 

Repte #1 Crear món Minecraft 

Repte #2 Efectes del canvi climàtic

Repte #3 Sostenibilitat ambiental i conservació de la biodiversitat

 

3. Competició Internacional (30 març - 6 maig)

A final de la pretemporada es compartirà la informació sobre com rebre accés al món Farmcraft 2022 per participar en la competició. Serà necessari que un dels participants es descarregui el fitxer oficial del món Farmcraft 2022 i allotjar el mapa per al seu equip.

Es preveuen les següents etapes:

 

EINES

La persona adulta assignada com a tutor/a us farà arribar per correu electrònic les llicències i instruccions de dues eines necessàries per a la pretemporada i competició :

  • Minecraft Education Edition: veure fitxer adjunt amb informació addicional.
  • Flipgrid

Molt recomanable que canvieu les contrassenyes que es proveeixen per defecte amb aquestes eines. 

MOLT IMPORTANT

Per tal de preservar l'anonimat dels menors participants, és molt important superviseu que als vídeos que entreguin a l'organització no es donin dades que els puguin identificar o localitzar. Es recomana seguir les mateixes precaucions i pautes de seguretat que apliqueu a les xarxes socials.

GRUP TELEGRAM

Recordeu que heu rebut per email l'enllaç per unir-vos al grup de telegram FarmCraft 2022, a on es publicaran noticies i podreu compartir dubtes i experiències amb altres famílies i tutors/es relatives a la competició Farmcraft.

02/02/2022 - 06/05/2022
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Descàrrega PDF
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.