Conviure amb doble excepcionalitat

Hem tingut el privilegi de poder compartir experiències amb persones que conviuen amb la doble excepcionalitat altes capacitats i TEA.

Aquest dissabte hem tingut la primera trobada per compartir experiències, neguits i aspectes positius relacionades amb la doble excepcionalitat altes capacitats i TEA.

Hem volgut obrir una porta a un món encara tan temut com desconegut, amb l'esperança de crear un espai per a poder-ne parlar obertament.

Hem parlat sobre els dubtres més comuns: com es senten a l'escola, les relacions amb la família, com acompanyar-los com a mares i pares, la relació amb els companys...i també vam aprofundir sobre les emocions i els sentiments que tot sovint sen's escapen, cercant una visió més íntima, amb l'objectiu de conèixe'ls i entendre'ls millor."

Ha estat una trobada emotiva i enriquidora que recordarem.

Agraïm sincerament a les famílies que hi han participat i a la Merídia, que ho ha fet possible.

Esperem tenir noves oportunitats per repetir l'experiència ben aviat!

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.