Quines ulleres de sol tant txules

A l'Observatori Astronòmic de Sabadell hem après moltes coses sobre el sol i ara tenim unes ulleres ben especials per poder-lo mirar sense prendre mal.

Vam començar amb una xerrada ben interessant que casi no podem acabar degut a la gran quantitat de preguntes i comentaris per part dels nens i nenes del Fanjac, demostrant el seu enorme interès en l'àmbit de l'astronomia.

El profe va suar tinta per respondre'n algunes d'elles! Per fi va aconseguir convèncer al més petitó del grup que no existeixen els forats blancs, que són tots negres.  

Gràcies a uns filtres especials que semblava paper de plata vam fer unes ulleres que ens permeten mirar al sol directament, sense prendre mal ni cremar-nos els ulls. Però el millor va ser sens dubte poder pujar a la cúpula i veure el sol directament a travès del seu gran telescopi gegant. Fins i tot vam veure unes taques solars ben grans!

Per despedir el dia, abans d'anar tots junts a jugar al parc de Sabadell, vam fer volar uns coets d'aigua. Molts van voler repetir vàries vegades!!!  

 

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.