El Fanjac més solidari

Volem donar les gràcies a totes les famílies que vau fer possible el tió solidari, donant una mica d'escalfor a les llars menys afavorides durant aquestes festes de Nadal.

Gràcies a la solidaritat de les famílies de Fanjac vam poder recollir arròs, pasta, oli, llegums, llet, torrons,  farinetes de bebè, conserves variades,... Mil gràcies!  Els aliments seran adequadament distribuits per la plataforma StAP social de l'Harmonia.  

I gràcies també a qui ens vau acompanyar des de la distància, quedant-vos a casa degut al confinament. Això també és solidaritat. 

Nens i nenes, mares i pares van picar el tió ben fort i amb molta ilusió. Gràcies a la seva energia i entusiasme, vam obtenir una muntanya de xuxes i joguines d'enginy que de ben segur ens tindran ben entrentinguts una estoneta. 

Us desitgem unes molt bones festes i una bona entrada d'any 2022. Ens veiem aviat! 

Equip de Fanjac 

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.