BARCELONA - Tió solidari

El Tió de Fanjac s'ha afartat de menjar i vol repartir una sorpreseta per a totes les famílies de Fanjac que puguin apropar-se a l'Ateneu Harmonia, el proper dissabte 18 de desembre, a partir de les 19.30.

Però el nostre tió és tant solidari que demana que aquelles famílies que vulguin i puguin, portin menjar perenne (preferiblement llaunes, paquets o pots que no siguin de vidre), que es cediran al Banc d'Aliments i a famílies vulnerables, per ajudar-los a passar un millor nadal.

La petita festa tindrà lloc a la Sala d'actes "Joe Forga" (3a planta), de l'Ateneu l'Harmonia (antiga fàbrica Fabra i Coats) al Carrer Sant Adrià, 20. 08030 (Barcelona)

Els nens i nenes de l'esplai els portarem directament a la sala, a on els podreu recollir un cop hagin fet cagar el tió.

Us hi esperem amb molta ilusió! Ajudeu-nos a felicitar les festes a les famílies més necessitades de la millor manera possible!

Moltes gràcies i fins dissabte!

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.