Sortida Pitch & Putt

Decidit per unanimitat: el Pitch & Putt és molt divertit!!! Hem comprovat que es tracta d'una activitat recomanada per a tots els públics i edats.

El tastet de Pitch & Putt va anar súper bé! Ens va fer un sol radiant i una temperatura ideal, que ens va permetre gaudir tot un matí de joc. Una activitat molt entrentinguda, a la qual fins i tot l'anar a buscar les boles era divertit. Era casi com anar a caçar bolets. 

Vam descobrir el talent d'alguns petits i joves, que ens avisen que volen continuar explorant això del Pitch & Putt i el seu germà gran, el Golf.  

I quina millor manera de recuperar les forces que continuar la festa amb un pícnic familiar com els d'abans.  Pares i mares vam poder compartir experiències i donar la benviguda a famílies noves. Mentrestant la canalla feia de la seva, jugant entre mossegada i mossegada al bocata de llom o la truita de patates. 

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.