Tallers online - Darreres places

Us informem d'algunes activitats on queden últimes places i us animem a apuntar-vos si són del vostre interès, per tal de no quedar-vos sense.

DARRERES PLACES

  • 1 plaça: Lladres del Temps (4-6 primària). Es proposa fer un seguiment acurat de la gestió del temps dels nens i nenes de primària, de la manera més personalitzada possible per tal que puguin treure’n el major rendiment. Treballarem amb la seva realitat, que des de els seus llocs d’estudi i amb les seves eines reals podran aplicar a la seva pràctica diària les estratègies de gestió del temps. Més informació aquí.
  • 2 places:  Llegim bé en veu alta i parem els rellotges! Grup 2 (5è primària fins 2 ESO).  Tècniques per aprofundir en la lectura en veu alta com a vehicle per facilitar la comprensió i a la transmissió d’un text, alhora que proporcionar mecanismes que facilitin la memorització d’un text, partint des de la seva comprensió. És més important aprendre a llegir bé que llegir ràpid. Més informació aquí

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.