FANJAC-Enquesta: situació de les Altes Capacitats a l'escola. (tardor 2020)

Volem recollir informació sobre la situació i atenció que reben a l'escola als alumnes amb Altes Capacitats (AC).

Des de FANJAC us proposem omplir aquest qüestionari que té com a objectiu recollir informació sobre la situació i atenció que reben a l'escola als alumnes amb Altes Capacitats (AC).

https://forms.gle/xBj3cashdfEAm5z88


Aquesta enquesta és oberta a totes les famílies amb fills amb AC, tan si són socis de FANJAC com si no.

No fa gaire com a iniciativa d'una família de FANJAC pot ser us va arribar un qüestionari molt semblant a aquest. Des de FANJAC volem recolzar aquesta iniciativa i repetim el qüestionari amb algunes preguntes més. És per aquest motiu que us demanem que si ja el vau contestar el torneu a omplir.

Us demanem que cada família només el respongui un cop per a cada fill amb Altes Capacitats.
Aquest qüestionari estarà obert fins al 15 de novembre de 2020.

La intenció és repetir aquesta iniciativa un cop l'any per tenir una eina que mostri la realitat i la seva evolució. Aquesta eina ens permetrà mostrar aquesta realitat i incidir en la seva millora.

Els resultats els presentarem a l'assemblea de socis de final d'any. Els publicarem a la nostra web i els farem arribar al Departament d'Ensenyament.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.