Tallers online - Darreres places i canvis d'horaris

Us informem d'algunes activitats on queden últimes places, així com alguns canvis d'horaris.

DARRERES PLACES

  • 1 plaça: Curs escriptura creativa, Grup 2. A travès d'exercicis pràctics d'escriptura es treballarà per millorar la capacitat de comunicació escrita (estructurar textos, resumir i sintetitzar adequadament, descriure amb riquesa), potenciar les funcions executives i gestió del temps (memòria de treball, raonament, planificació, definició d'objectius, priorització) i aprendre a treure partit de la seva gran creativitat.
  • 2 places: Tolerància a la frustració i l’estrès, Grup 1. Taller per ajudar als nens a aprendre reconèixer la frustració (què sentim, què pensem, com ho vivim), valorar críticament i cercar solucions alternatives a la conducta/pensament associades a la frustració, gestió del temps, resolució de problemes complexos amb canvis d’última hora, aprendre a acceptar crítiques constructives, i apertura a l’experiència (gestió emocional de la situació desconeguda i/o no controlada).
  • 1 plaça:Repta les teves debilitats i potencia les teves fortaleses. En aquest taller es potenciarà la motivació davant tasques relacionades amb la lecto-escriptura i el càlcul per tal de d’afavorir l’interès i ajudar a la millora d’aquestes àrees. 

CANVIS D'HORARIS

  • Lladres del temps: canvia de ser un taller setmanal a ser un taller quinzenal. Es junten els dos grups.
  • Repta les teves debilitats i potencia les teves fortaleses: Es junten els dos grups. Les dates i horari definitius són: Dissabtes de 9.30 a 11.00. 17 d'octubre, 14 de novembre i 12 de desembre

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.