GIRONA. Ciència a domicili

Una exel.lent oportunitat per treballar el raonament lògic i les habilitats científiques. Tot seguint una rica trama detectivesca s'anima els nois i noies a analitzar mostres amb proves de laboratòri, resoldre enigmes matemàtics i, finalment, treure l'entrellat del misteri inicial.

Fruit de la recerca que l'associació fa per oferir activitats d'oci adequades a infants amb altes capacitats , aquesta activitat és fruit de l'acord que hem aconseguit amb Smart Girona per a obtenir els seus Kits de detectius científics amb un descompte exclusiu per als socis de Fanjac.

Els Kits de "Ciència a domicili" són una exel.lent oportunitat per treballar el raonament lògic i les habilitats científiques. Tot seguint una rica trama detectivesca s'anima els nois i noies a analitzar mostres amb proves de laboratòri, resoldre enigmes matemàtics i, finalment, treure l'entrellat del misteri inicial.

Cada Kit consta d'una caixa amb tot el material necessari de qualitat professional, amb el que podràs muntar el teu petit laboratori . Hi ha 6 històries diferents, de dues a tres hores de durada cadascuna, amb reptes únics i desenllaços soprenents. Les edats recomanades van desde 6 als 14 anys, sempre amb la supervisió d'un adult responsable.

Esperem que aquesta informació et sigui útil de cara a ampliar les opcions d'entreteniment per a la teva família. Per a més informació pots visitar la pàgina : https://smart-barcelona.com/girona

Les families sòcies rebran per email el codi promocional per tal de gaudir del descompte Fanjac.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC GIRONA - girona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.