Els nostres petits astrònoms a Catalunya Ràdio “Suplement – La Terra és Plana”

El passat diumenge 5 de gener de 2020, els nostres petits astrònoms van poder participar al programa de ràdio “El Suplement - La Terra és Plana” de Catalunya Ràdio, dins d’un especial anomenat “Les preguntes còsmiques dels més petits!”, presentat per Roger Escapa i Joan Anton Català.

Els nostres protagonistes van ser el Jan, el Martí, el Mario, l’Èric, l’Arnau, l’Asier, el Guifré, el Julio, el Nico, el Gerard i l’Àlex. Ells van llançar preguntes molt interessants al Joan Anton Català, qui a finals del 2019 va fer al Fanjac una xerrada-taller que duia per títol “Explorem el Sistema Solar”.

Podeu sentir-los al següent enllaç  

El Joan Anton és màster en Astronomia i Astrofísica, i químic quàntic. Va muntar el seu primer telescopi amb nou anys, amb un tub sobrant de les mostres de teixits de la botiga familiar, una ampolla buida i una lent que va comprar en una òptica. Un passionat de la divulgació científica, col·labora habitualment amb mitjans de comunicación i ha escrit alguns llibres. Li agrada apropar els seus coneixements als més petits, explicant tot allò que ens amaga l’espai i també a despertar la curiositat per el que encara ens queda per descobrir.

Si voleu saber més sobre ell us recomanem el seu bloc divulgatiu: estelsiplanetes.blogspot.com

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.