Curs 2019 UdG-FANJAC

Escola d'Estiu a la Fundació UdG: Innovació i Formació. Curs: "Alta Capacitat Intel·lectual (ACI) en el S.XXI, des de l’alt potencial fins a la eminència" Per a professionals de l'ensenyament i les altes capacitats

Del 15 al 19 de juliol FANJAC a organitzar a la la Fundació Innoació i Formació de la UdG el curs per a professionals de l'ensenyament i les altes capacitats. Els ha estat impartit per la doctora Sylvia Sastre i Riba, Catedrática de Psicología Evolutiva y de la Educación de la Universidad de La Rioja El curs ha constat de 25 hores presencials hi han assistit 37 professionals de l'ensenyament interessants en les altes capacitats. Presentació Ajudar als alumnes a conèixer la situació actual de les altes capacitats i donar-les-hi eines d’actuació a l’entorn educatiu. Objectius 1. Clarificar científicament conceptes sobre ACI des del neuroconstructivisme sobre, adients al S.XXI 2.Conèixer les variables neurofisiològiques i moduladores de la expressió del alt potencial: el model de desenvolupament 3. Orientar coherentment la mesura psicològica de la alta capacitat Intel·lectual 4. Resposta educativa: ajust i eficàcia. Raons per fer el curs – Formació per poder conèixer des del punt de vista de les bases neurològiques i amb els instruments de mesura psicològics les altes capacitats;. i com aplicar estratègies d’intervenció educativa. – Els coneixements adquirits en aquest curs podran ser aplicats dintre de la sisena edició del projecte extracurricular organitzat per FANJAC en el que participen de l’ordre de 160 nois i noies amb altes capacitats amb nivell que van des de primer de primària fins a batxillerat. A qui s'adreça A docents en general, psicòlegs, pedagogs, alumnes de magisteri i psicologia i professionals de l’educació i la psicologia que vulguin conèixer la situació actual de les altes capacitats i donar als alumnes amb altes capacitats eines d’actuació a l’entorn educatiu.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC GIRONA - girona@fanjac.org
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.