BARCELONA-Sortida familiar a la Fundació Mona

Sortida per a tota la familia. Farem una visita guiada a la Fundació Mona amb l’objectiu de fomentar els valors de respecte i empatia cap als animals i el medi natural.

La Fundació Mona és un Centre de Rehabilitació on es recuperen del maltractament ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes. Al centre el primats se'ls hi proporciona una nova llar i tenen la possibilitat de viure i conviure amb els seus congèneres. Una segona oportunitat que tant es mereixen de tenir una vida més digna i lliure de patiment.

Recordem que en les sortides familiars, els menors han d’anar acompanyats d’algun adult, que també haurà de fer inscripció i pagament.

Data:. 2 de juny de 2024, de 10:30 a 12:00

Necessitem que arribeu, com a molt tard, uns 15 minuts abans per organitzar-nos.

Lloc: Carretera de Cassà S/N17457 Riudellots de la Selva (Girona)

https://maps.app.goo.gl/BL6wRWyKfVZ6u7GZ6

Preu:

  • Socis: 8€ (majors de 3 anys)

  • No socis:14€

En acabar, amb els qui us animeu, anirem a l’àrea re picnic de la Pineda (veure QR) i dinar junts plegats, i després els nens poden còrrer i jugar per el parc.

Recordeu que la plaça queda reservada un cop s’ha fet efectiu el pagament; abstingueu-vos de fer inscripció sense pagar, ja que la web no us guardarà les places.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres enviant un mail a sortidesfanjac@gmail.com

Girona
02/06/2024 · 10:30-12:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.