BARCELONA - Taller "Com millorar la comunicació amb els nostres fills adolescents"

Taller pràctic sobre com millorar la comunicació amb els nostres fills adolescents.

El taller s'inicia amb una  breu introducció teòrica sobre les característiques pròpies de l'adolescència i l’alta capacitat i com aquestes afecten en la relació entre pares i fills.

Una vegada acabada la primera part, en petits grups, es realitzarà un petit esquema DAFO (Debilitats-Amenaces-Fortaleses-Oportunitats) que ajudarà a les famílies a identificar quins són els principals problemes amb els que es trobem a l'hora de connectar i comunicar-se amb els seus fills i analitzarem les principals estratègies que ens poden ajudar a millorar la relació.

Per últim, farem un petit tancament on elaborarem entre tots els "Decàleg de la bona comunicació".

Taller a càrrec de:

  • Iolanda López, Dra. Internacional en els Àmbits de l’ Educació, Comunicació, Drets i Noves Tecnologies. Màster en Educació Personalitzada i Experta Universitària en Alta Capacitat i Desenvolupament del Talent. Psicopedagoga, Docent i Logopeda.
    Professora Universitària a la UniversitatInternacional de la Rioja (UNIR) i la Universitat Carlemany (Andorra). Assessora pedagògica i formadora de Professorat, Equips Directius i Departaments d’Orientació Psicopedagògica i Atenció a la Diversitat.
  • Sonia López, Psicopedagoga, mestra i conferenciant. Especialista en adolescència, educació emocional i comunicació. Autora del llibre “El privilegio de vivir con un adolescente” de l’editorial Destino. Col·laboradora del diari el País en la seva secció de comunicació i família. Especialista en educació en el Club de las Malasmadres. Assessora familiar i d’equips docents.

 

Activitat exclusiva per a mares i pares socis de Fanjac.

Horari:

Dissabte 6 d'abril, 16.00-18.00

Preu: 10 euros/persona.

 

 

Barcelona
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.