BARCELONA-Taller d'improvització abril-juny 2024 (11 a 13 anys)

El teatre és inherentment social: es comunica, s’escolta i es respon als altres continuament. Els jocs d’improvització, en provenir del món del teatre, són un vehicle molt efectiu per a l’aprenentatge d’habilitats socials. Ofereixen l’opció de prendre perspectiva respecte del món real, i així poder experimentar i perfeccionar l’experiència d’interactuar amb altres en un entorn segur i alhora divertit. Activitat orientada per a joves de 11 a 13 anys.

El teatre és inherentment social: es comunica, s’escolta i es respon als altres continuament. Els jocs d’improvització, en provenir del món del teatre, són un vehicle molt efectiu per a l’aprenentatge d’habilitats socials. Ofereixen l’opció de prendre perspectiva respecte del món real, i així poder experimentar i perfeccionar l’experiència d’interactuar amb altres en un entorn segur i alhora divertit.   Activitat orientada per a joves de 11 a 13 anys.

Per què al improvització és especialment adequada per a joves amb altes capacitats?

  • Són un procés altament verbal i molt creatiu
  • Tenen un ritme ràpid i sense limitacions de temps
  • Tot i requerir de certa disciplina ferma, ofereixen molt espai per a la creativitat
  • Són autocreats i autodirigits
  • Permeten practicar les funcions executives

Moltes persones amb altes capacitats tenen serioses dificultats amb les funcions executives: planificar i gestionar el temps, mantenir el focus d’atenció en certs aspectes, executar instruccions, llegir el “sistema” que els envolta, escoltar, ser capaç d’inhibir el comportament quan correspon o complir amb les seves obligacions. Aprendre-les és difícil i gens divertit.  La improvització ofereix un espai on aprendre a aplicar-les sense que se n’adonin que ho estan fent, en estar camuflades com activitats divertides i jocs.

Activitat exclusiva per a socis, dissenyada i dirigida per l’Estudi de Teatre d’Helena Munné.

Activitat exclusiva per a socis/es.

Dates: Dissabtes de 18h a 20h

  • 13 d'abril
  • 4 de maig
  • 8 de juny

Lloc: Ateneu l'Harmonia

Preu: 20€ 

OBSERVACIONS:

Recordem que les places queden reservades un cop s’ha fet el pagament.

No es retornaran els diners si no és per causa justificada.

Per a qualsevol consulta podeu escriure un correu a fanjacbcn@gmail.com

Barcelona
13/04/2024 - 08/06/2024 · 16:00-18:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.