Sortida familiar: Pícnic científic (energia solar)

Vine al Montseny per gaudir de la natura i la ciència!

Cada dia, cada hora que una superfície d'un metre quadrat està exposada al sol rep uns mil watts d'energia. És molt, moltíssim, especialment si ho comparem amb el que una família mitjana necessita: uns 4000 watts. Sorprèn doncs que no captem més energia solar, una energia renovable i gratuïta!

 

En aquesta trobada familiar ens proposem explorar els mètodes més simples i, sobretot, més autosuficients per a captar energia del sol i utilitzar-la per als nostres propòsits: calefacció, aigua calenta, assecatge de roba, plantes i fruits, purificació d'aigua..

Una part de l'activitat estarà dedicada a tota aquesta teoria però després posarem en pràctica tot plegat de manera que fins i tot els més petits puguin treballar de valent!

Important:  Cal que cada infant o familia dugui un arxivador com el de la foto adjunta(als basars hi ha els típics blancs amb ratlles blaves, de l'estil) per poder construir una placa solar. 

Data: diumenge 21 d'abril, de 10 a 13h

Lloc: Can Verdaguer Gros a Fogars de Montclús https://www.pendulum.cat/_files/ugd/4c3bfe_d66409ba87cb4d06a6c17eb50a1bd2bb.pdf

Preu:

  • Socis:8€
  • No socis:15€

 

Cal fer inscripció i pagament per persona.

La plaça queda reservada un cop fet el pagament.

 

Barcelona
21/04/2024 · 10:00-13:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.