ONLINE-Minecraft World Designer en anglès abril-juny 2024 (1r a 4t de primària)

Extraescolar d'1h a la setmana, on aprendran a dissenyar i programar els seus videojocs amb Minecraft Education i a compartir-los amb els seus amics. Activitat online i en anglès.

Després de l'èxit de les anteriors edicions, continuem amb una extraescolar tecnològica en línia, per treballar les competències de Pensament Computacional, Disseny 3D i Narrativa de Videojocs.

Els assistents aprendran a dissenyar i programar els seus videojocs amb Minecraft Education i a compartir-los amb els seus amics. Podran crear fantàstics móns multijugador, decidir l'aspecte gràfic dels seus personatges, introduir al seu inventari objectes únics creats en 3D, afegir efectes especials i fins i tot obrir el seu propi servidor.

A través de la Programació, aprendran a crear condicions de victòria i derrota per als seus jocs, a crear accions, efectes especials i esdeveniments que s'activin en els moments oportuns, a automatitzar els móns multijugador, crearan en equip les seves pròpies interfícies, obriran servidors per jugar amb els seus amics, i molt més!

Un cop més, hem confiat en la professionalitat d'Ignite Serious Play.

 

Requisits mínims:

  • Dispositius : PC o Mac
  • Sistemes operatius: Windows 8.1 o superior, MacOS 10.10 o superior
  • 1GB de memòria interna
  • Connexió estable a internet

 

Dia i hora: dilluns, del 8 d’abril al 17 de juny de 2024 de 17:30 a 18:30h 

Aquells que estigueu en algun altre grup, inscriviu-vos a "altres grups"

Lloc: online

Preu

  • Socis: 75€
  • No socis: 135€

 

Recordem que l’activitat queda reservada un cop s’ha fet el pagament.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a fanjacbcn@gmail.com

Barcelona
08/04/2024 - 17/06/2024 · 17:30-18:30h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.