BARCELONA-Sortida-taller per a joves "Ciutat Immortal" al Museu d'Història de Catalunya (de 12 a 16 anys)

Descobreix la Història mentre jugues, en un viatge a través de les èpoques, on els participants es converteixen en gestors del destí d'una ciutat.

"Ciutat Immortal" està pensada per a joves de 12 a 16 anys que jugaran per equips. Abans de començar l'aventura, els equips rebran instruccions i una guia de joc amb 9 enigmes a més d'una narració en format "Tria la teva història". L'activitat tindrà lloc dins de l'exposició permanent del Museu d'Història de Catalunya on exploraran cinc etapes històriques diferents, des de la prehistòria fins a l'època contemporània. Els equips resoldran reptes com mots encreuats, desxifrar noms i números, i participar en jocs d'observació. Les decisions que prenguin els jugadors tindran un impacte directe sobre la puntuació final de la seva ciutat.

Al final del joc, cada ciutat veurà el seu nom afegit a un rànquing amb els punts obtinguts, creant així una competició única per veure quina ciutat es converteix en la més prestigiosa de totes.

L'activitat "Ciutat Immortal" proporciona:

  •       Una forma divertida i interactiva de connectar amb la història.
  •       El foment del desenvolupament de l'enginy, la creativitat i el pensament crític.
  •       L'oportunitat d'aprendre a col·laborar en equip.
  •       La promoció de la presa de decisions responsables.

En resum, "Ciutat Immortal" no només ofereix una experiència divertida i única, sinó que també contribueix al desenvolupament de diverses habilitats i valors importants pels joves.

Podran entrar alguns adults acompanyants; tots els qui estigueu interessats podeu inscriure-us i, un cop rebem les vostres inscripcions, ens posarem en contacte amb vosaltres per proporcionar-vos tots els detalls necessaris i confirmar la vostra participació.

Dia i hora:

  •       Diumenge 14 de gener de 2024, a partir de les 10h. 

 Per tal de garantir una experiència fluida i agradable, tres equips començaran a les 10h, seguits de quatre a les 10:30 i finalment, tres equips més a les 11h. És important destacar que els grups iniciaran l'activitat amb intervals d'aproximadament 10 minuts entre ells. L'activitat dura uns 90 minuts, aproximadament. 

Ens posarem en contacte per indicar-vos l'hora exacta d'entrada del vostre grup, per garantir que tots pugueu gaudir plenament de l'experiència sense haver de fer esperes innecessàries.

Lloc:

  •   Museu d'Història de Catalunya: Plaça de Pau Vila, 3 - 08039 Barcelona

Preu: 

  • Socis: 5€
  • No socis:8€

 

IMPORTANT: 

Demanem puntualitat per a realitzar l’activitat a l’hora acordada.

Recordeu que l’activitat no es considera reservada fins que s’ha fet el pagament.

No es retornaran els diners si no és per causa justificada.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a sortidesfanjac@gmail.com

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.