BARCELONA-Xerrada per a adults “AC i expectatives”

Quines són les expectatives que es generen entorn de les AC?

Tenir altes capacitats (AC) sovint porta associada la càrrega d’haver de demostrar-ho. Es generen expectatives per part de l’escola, de la família, de la societat en general i fins i tot per part d’un mateix. I succeeix en totes les direccions: la família espera resposta de l’escola mentre l’escola busca en l’alumne certa conducta i rendiment.

La visió popular associa les AC a persones sempre motivades, que ho volen aprendre tot, són perfeccionistes, tenen autonomia i maduresa i rarament cometen errors. La diferència entre aquesta idea i la realitat és tan gran que inevitablement aboca a frustracions i decepcions. 

Reflexionarem sobre les expectatives que envolten l’etiqueta «AC» per reconstruir-les, impulsant el suport a aquests infants i adolescents des d’una visió positiva però realista.

Conferència a càrrec de Maria Beltrán Jiménez:

  • Psicòloga experta en altes capacitats
  • Coordinadora del servei de psicologia del Centre Kepler
  • Forma part del GTAC, grup de treball d'altes capacitats, del COPC.

Data: 4 de novembre, de 17h a 19h

Lloc: Ateneu l’Harmonia 

Preu:

  • Socis: gratuït
  • No socis: 10€

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a fanjacbcn@gmail.com

Tornem a tenir llibres de FANJAC, amb explicacions sobre les AC i estratègies per a l’escola, que els podreu comprar a l’entrada, a 10€.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.