BARCELONA. Benvinguda al Curs 2023-24

Primera trobada de Fanjac Barcelona del curs 2023-24, on donarem la benvinguda a totes les famílies, i molt especialment a les noves d'enguany. Tindrem una xerrada enriquidora i colpidora sobre les Altes Capacitats, alhora que s'oferirà un taller de polseres creatives i un taller de treball en equip basat en el bàsquet per a infants i joves.

Activitat per a mares i pares: 

  • Breu introducció a FANJAC i a les activitats del curs 2023-24, especialment pensant en les noves famílies. 
  • Xerrada "Como nunca te lo han contado": el Javier de Diego ens explicarà allò que els llibres i els psicòlegs no diuen sobre les Altes Capacitats. Es questionaran els mites més frequents i s'explicaran els trets més característics, com ara l'alta sensibilitat. També es parlarà dels esforços adaptatius que moltes persones amb AC han de fer per encaixar socialment. Una barreja d'experiència personal, divulgació científica i reflexió crítica.

 Activitats infantils i juvenils:

  • Infants 4-9 anys - Taller de polseres creatives: taller de creació de polseres i clauers de colors i materials diversos,  amb l'objectiu d'experimentar i jugar alhora, afavorint la coneixença entre els infants. 
  • Infants i joves 10-14 anys - Taller "Botem pel canvi" - taller de creació i aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet. L'objectiu és promoure el pensament crític i la trobada amb els altres. La pilota facilita la reducció de les diferències entre els membres del grup, la música ens descobreix un objectiu comú així com una realitat objectivable i, finalment, el grup ens permet l’autèntica trobada amb l’altre. En un moment on la immediatesa, els resultats i la mediació tecnològica són protagonistes de les nostres vides, aquest taller permet que les persones siguin protagonistes, es descobreixin, es trobin i es repensin des del cos i les emocions d’una manera lenta i amb metes aparentment no definides.

La trobada tindrà lloc el 30 de setembre, de 17.00 a 19.00 en l'Ateneu Harmonia (Barcelona). Activitats obertes a famílies sòcies i no sòcies. 

Preu: 

  • Xerrada mares i pares: gratuïta socis/10 euros no socis. Cal inscripció prèvia. 
  • Taller polseres creatives (4-9 anys): 5 euros socis /7,50 euros no socis
  • Taller botem pel canvi (10-14 anys): 10 euros / 12,50 euros no socis

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.