BARCELONA-Som matemàtiques - Índia octubre-desembre (9 a 11 anys)

Coneixerem l’Índia des de vàries disciplines: història, geografia, matemàtiques, cultura general, motricitat, redacció, capacitat d'exposició i de síntesi i utilització de les tecnologies.

La dinàmica de cada sessió consisteix en buscar informació sobre un tema, treballant individualment o en grups, preparar una exposició i fer una posada en comú dels aspectes més rellevants.

Sessió 1: 

Localització al mapa, veiem on som, quin clima hi ha, la fauna, la flora, els accidents geogràfics. Construïm un mapa a escala i hi situem els elements que ens cridin més l'atenció. Estructura social. Arquitectura. Construcció del Taj Mahal en postal 3d. 

Sessió 2: 

Mitologia índia i animals sagrats. Sarasvati. Les matemàtiques a l'Índia. El zero. Descobrim i trobem diferents nombres màgics indis. Les Torres de Hanoi. Construcció i llegenda. 

Sessió 3:

 Personatges que han estat importants a l'Índia. Ghandi, Abala Bose, Teresa de Calculta. Construirem els personatges i els farem una entrevista. Festes i tradicions. Creació d'un Kolam.

Activitat a càrrec de Meritxell Grané

  • Llicenciada en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona, amb el títol de mestra per Educació Secundària. 
  • Formadora en Pedagogia Blanca. Busca la manera d'ensenyar manipulativament, amb jocs i des dels interessos dels infants, usant una metodologia dinàmica, flexible, activa i viva, respectant els diferents perfils i les diferents formes d'aprenentatge de cadascú. 
  • Promou la investigació i la cooperació per aconseguir un aprenentatge significatiu i perdurable en la memòria.

 

Dates: Dissabtes, de 16h a 18h

  • 28 d’octubre
  • 25 de novembre
  • 16 de desembre

Lloc: Ateneu l’Harmonia

 Preu:

  • Socis: 36€ 
  • No socis: 50€

 

OBSERVACIONS: És convenient que portin roba que pugui embrutar-se. 

Recordem que les places queden reservades un cop s’ha fet el pagament.

No es retornaran els diners si no és per causa justificada.

Per a qualsevol consulta podeu escriure un correu a fanjacbcn@gmail.com

Barcelona
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.