Lleida-Diada dels socis de FANJAC a l’Ecocentre Les Obagues de Juneda

Un any més celebrarem la Diada dels Socis amb una jornada familiar diumenge 17 de setembre, amb preus populars i activitats per a totes les edats, oberta a totes les famílies sòcies de Catalunya.

Benvolgudes famílies,

 

Un any més celebrarem la Diada dels Socis amb una jornada familiar diumenge 17 de setembre, amb preus populars i activitats per a totes les edats, oberta a totes les famílies sòcies de Catalunya.

Totes les activitats començaran a les 10.30 hores i tindran una durada d’unes dues hores i mitja. Un cop acabades, ens quedarem a dinar i podreu gaudir la resta de la tarda a les instal·lacions de l’Ecocentre. https://obagues.cat

La nostra recomanació: Si teniu previst venir no ajorneu la vostra inscripció, ja sabeu que les activitats de joves i nens/es s’emplenen aviat, atès que les places són limitades.

 

ACTIVITATS PREVISTES:

 • Pelspares i mares tindrem una formació participativa amb l’especialista en altes capacitats Leopold Carreras. Psicòleg educatiu i clínic, membre fundador dela Federación Iberoamericana del Consejo Mundial de Niños Superdotados i cofundador del Gabinet Psicopedagógic Mentor de Barcelona. https://www.mentor.cat/leopold-carreras.html

 

 • Joves a partir de 15 anysfaran dues activitats:

Formació a càrrec de David Jorba de Coaching & Training Center:

Com adquirir i millorar les habilitats per parlar en públic. https://www.davidjorba.com/

 

          Room escape Moorder:

Descobreix qui és l’assassí. https://bit.ly/3DvPl9F

 

 • Joves d’entre 12 i 14 anysfaran dos tallers de ciència d’una hora cadascun amb un descans entre activitats:

La revolució dels anticossos

A través de l’experimentació, els alumnes podran comprendre els mecanismes immunològics que succeeixen a l’organisme. Amb un experiment d’anàlisi clínic, descobriran que el nostre cos és capaç de detectar substàncies pròpies i alienes. Tot fent servir conceptes químics seran capaços de diagnosticar a dos pacients tal i com es fa en un laboratori cínic.

 

Experiència Einstein

Albert Einstein va ser un dels científics més importants de la historia. Coneixerem la seva fórmula més famosa i la teoria de la relativitat a través de reptes i experimentació.

 

 • Nens i nenes d’entre 9 i 11 anyshi haurà untaller de màgia impartit pel mag Cesc Alriols. Els participants rebran una caixa, que se la podran emportar, amb tots els trucs i materials del taller. Activitat similar a la de l’any passat.

 

 • Nens i nenes de 6 a 8 anysfaran dos tallers d’una hora cadascun amb un descans entre activitats:

Àcids i Bases

Què és el pH? Aquesta activitat donarà resposta a aquestes preguntes. Mostrarem mètodes experimentals segurs per poder diferenciar els àcids i les bases mitjançant l’experimentació.

 

Electrons per tot arreu

Els alumnes descobriran com generen electricitat els electrons i els usos d’aquesta generació als aparells. Experimentarem amb un generador d’electricitat estàtica per entendre el concepte d’energia elèctrica i els camps.

 

INFORMACIÓ RELLEVANT:

 • Dia:17 de setembre de 2023
 • Hora inici:10.30 hores
 • Lloc:Ecocentre Les Obagues de Juneda.

Com arribar: https://goo.gl/maps/HDah4c1A8QT138h69

 • Escola de pares i mares gratuïta(no socis 15 euros).
 • Preu activitatsjoves i nens/es:10 euros per persona (no socis 35 euros).
 • Preu dinar soci:5 eurosindependentment de l’edat (no socis 18 euros). Menú de dos plats, postres i beguda: Joves i nens: macarrons i pollastre al forn. Adults: fideus amb sípia i fricandó.

 

Aviseu per correu a lleida.fanjac@gmail.com si algú té alguna intolerància o vol menú vegetarià. Un cop al lloc no es podran fer canvis.

 

IMPORTANT:

*Per tenir la consideració de soci cal tenir la quota anual pagada.

*Els preus especials per a socis són exclusivament per a la unitat familiar (pare/mare/fills/es) i no s’aplicaran a familiars o amics.

*Totes les activitats tenen places limitades i només quedaran reservades quan se us demani el pagament i envieu el justificant de la transferència bancària.

 

*PER INSCRIPCIONS CLIQUEU L'ENLLAÇ DE SOTA

(empleneu un formulari per a cada persona):

https://forms.gle/DD1J1mrRZE6VYxsq7

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC LLEIDA - lleida@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.