BARCELONA. Tallers UPC - Arquitectura i biodiversitat

Dins del cicle de xerrades i tallers oferts per professorat i personal investigador de la UPC, aquesta sessió explica com millorar els ecosistemes urbans per mantenir diversos organismes vius, tant de flora com de fauna, i no només els éssers humans que les habitem. Activitat per a joves d'entre 12 i 16 anys.

L’arquitectura és un artifici al servei de les persones. Tanmateix, diversos organismes vius, tant de flora com de fauna, a banda dels humans, és clar, s’han beneficiat d’aquest artifici per descansar, trobar menjar, reproduir-se...

En un context d’empobriment de la biodiversitat a causa dels nous sistemes constructius i de la contaminació, especialment en les àrees urbanes i periurbanes, veurem mesures per revertir aquest empobriment i millorar els ecosistemes urbans, amb una pinzellada prèvia als antecedents d’aquesta realitat simbiòtica.

Xerrada a càrrec de Roger Sauquet. Departament de Projectes Arquitectònics de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Xerrada gratuïta, exclusiva per a joves socis, d'entre 12 i 16 anys. 

Dissabte, 10 de juny, 11.00-12.00

En acabar la xerrada es deixarà l'aula oberta fins a les 13.00 per si els joves volen xerrar entre ells/elles d'interessos comuns, coneixe's millor i fer cohesió de grup.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.