Barcelona-SORTIDA PARC ARQUEOLÒGIC MINES DE GAVÀ+ TALLER PISTES ARQUEOLÒGIC

Voleu posar-vos a la pell d’un arqueòleg? Coneixem com vivien, què feien, com eren els nostres avantpassats de fa 6.000 anys?

El Parc Arqueològic Mines de Gavà ens ofereix les respostes. La visita convida a posar-se en la pell d’un arqueòleg i seguir totes les pistes que ens dóna aquest jaciment únic a Europa. Una aventura fascinant per conèixer la prehistòria i en concret el neolític!

Poseu-vos en la pell d’un prehistòric tot participant en un dels nostres tallers i baixant a la mina didàctica... Tocareu la prehistòria de ben a prop!

Amb aquest taller es pretén que els nens i families coneguin de prop la metodologia de treball de l’arqueòleg i l’apassionant món de la recerca. A partir d’una sèrie de pistes, s’haurà de descobrir un personatge prehistòric i reconstruir cooperativament el passat neolític.

L'itinerari és apte per a cotxets.

Sortida per a tota la familia

Durada: 3 hores aproximadament

https://www.patrimonigava.cat/espais-patrimonials/parc-arqueologic-mines-de-gava

Dia i Hora : 11 hores diumenge 21 de maig de 2023

Lloc: al Parc Arqueològic Mines de Gavà

Adreça Carrer Jaume I, 7 Gavà

Transport: amb el rodalies RENFE la línia de sant Vicenç de Calders/Vilanova o autobusos Avanza des de pl.España. O cotxe particular.

Preu: 10€ per persona

Si voleu dinar tots junts, podríem anar a dinar a l’àrea recreativa la Sentiu. Hi ha taules de picnic, tirolina i camp de fútbol, però si no hi ha lloc sempre podem posar un foulard al terra i dinar plegats. 

Recordeu que la plaça queda reservada un cop s’ha fet efectiu el pagament.

Han de pagar tots els membres de la família a partir de 3 anys. 

No es retornaran els diners si no és per causa justificada.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a sortidesfanjac@gmail.com

 

 

Barcelona
21/05/2023 · 11:00-14:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.