BARCELONA. Construeix un CanSat

Un CanSat és una simulació d'un satèl·lit real, integrat dins del volum i la forma d'una llauna de refresc. Activitat per a joves de 4rt de l'ESO i Batxillerat.

En aquest taller es desenvoluparà un model de satèl·lit del tamany d’una llauna de beguda per participar al concurs CanSat 2023 de l’Agència Espacial Europea. S’aprendrà a replicar els subsistemes d’un satèl·lit real per monitoritzar dades de l’atmosfera i transmetre-les a temps real.

Finalment es llençarà el CanSat per provar el disseny desenvolupat. S’aprendran conceptes d’enginyeria aeronàutica, electrònica, física, telecomunicacions, Arduino i programació. A més, es faran altres activitats relacionades amb l’enginyeria aeroespacial com el disseny i la construcció d’altres vehicles aeroespacials, com coets amb un sistema de recuperació.

Activitat dissenyada i realitzada per GoSTEM Space

A la web de la ESA – 2023 European CanSat Competition podreu veure el vídeo explicatiu “What is the Europea CanSat competition?”. I el vídeo de la Final CanSat 2022 – ESERO Spain.

Dates i localització: 

  • 3 al 7 de juliol, 9.00-17.00 hores
  • Aula Escola Europea - Av Mare de Déu de Lorda, 34. Barcelona.

Preu : 350 euros (inclou dinar i berenar). Activitat per a joves socis de Fanjac.

Barcelona
03/07/2023 - 07/07/2023 · 09:00-17:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Altre informació d'interès

Web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.