Sessió de detecció de problemes d'escriptura

Es valoraran aspectes com llegibilitat, comoditat i fluïdesa

A la xerrada La fi de l’escriptura: de Mafalda a ChatGPT, l'Eugenio Ortega (Universidad Autònoma de Madrid) ens va parlar de la poca importància que el sistema educatiu dóna a l'aprenentatge de l'escriptura quan aspectes bàsics com la llegibilitat, la comoditat i la fluidesa correlacionen directament amb els resultats acadèmics.

Donat l'interès mostrat a la xerrada i després de veure els resultats del passat taller d'intervenció en dificultats de l'escriptura, l'Eugenio ens ha ofert una sessió de detecció de dificultats d'escriptura.

La prova durarà uns 45 o 50 minuts, i comprèn proves de fluïdesa d'escriptura, de qualitat de la còpia, una prova d'integració viso motriu i una altra de dibuix. A més, les famílies haureu d'emplenar uns qüestionaris i signar una autorització per a poder gravar la mà i l'avantbraç de cada participant durant l'escriptura.

Cada família rebrà els resultats del seu fill o filla i hi haurà una sessió telemàtica individual per a comentar-los.

La sessió es pot fer en torn de matí o de tarda, preferiblement al matí. Es poden fer 2 grups al matí, un a les 12 h i l'altre a les 13 h i 2 grups a la tarda a les 16:30 i a les 17:30 h. Abans de la sessió ens posarem en contacte per a indicar-vos l'hora d'inici.

En funció dels resultats i l'interès, es podrà oferir una nova edició del taller d'intervenció en les dificultats d'escriptura a primària de cara al setembre.


Adreçada principalment a alumnes de primària i obert a secundària en casos de dificultat manifesta.

DATA:
6 de maig

PREU:
25 € (Socis)

35 € (No socis)

OBSERVACIONS:

Recordem que les places no queden reservades fins que no s’ha pagat l’activitat.

No es retornaran els diners si no és per causa justificada.

Per a qualsevol consulta podeu escriure un correu a fanjacbcn@gmail.com

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.