ONLINE - Tallers UPC - Què és la geomàtica?

Dins del cicle de xerrades i tallers oferts per professorat i personal investigador de la UPC, aquesta sessió ens explicarà què és la geomàtica. Activitat per a joves de 12 a 18 anys.

Més concretament, la geomàtica engloba un seguit de nous desenvolupaments en l'àmbit de la cartografia, la geodèsia i el conjunt de "ciències d'observació de la Terra", originats per la combinació de noves tecnologies i nous sensors per al treball sobre el territori.

La conferència aprofundeix en els sistemes de posicionament per satèl·lit (GPS), els sistemes inercials i la teledetecció activa i passiva des d'un satèl·lit o una aeronau (radar, infraroig...), entre altres.

A més, pretén mostrar com aquestes solucions han augmentat les possibilitats de conèixer el territori i valorar l'impacte de l'activitat humana en el medi.

Xerrada a càrrec de Rogelio López. Departament d'Enginyeria Civil i Ambiental.de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Divendres, 5 de maig, 18.00-19.00.

Xerrada online i gratuïta, exclusiva per a joves socis, d'entre 12 i 18 anys.

Feu una única inscripció per família.

 

Barcelona
05/05/2023 - 06/05/2023 · 18:00-19:00h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.