BARCELONA-TALLER DE COMBO. Creem un grup de música! (a partir de 13 anys)

Si toques un instrument o cantes i vols compartir la teva música vine al taller de Combo.

Volem engegar una prova pilot creant un combo musical.

Treballarem en grup per decidir quins temes volem tocar i aprendrem a buscar repertori i adaptar-lo a les nostres possibilitats.

Taller dinamitzat per Oriol Padró, pare voluntari aficionat a la música.

Exclusiu per a socis.

DIES I HORA:

  • 15, 22 i 29 d’abril d’ 11h a 13h

LLOC: 

PREU:

  • 5€ (a pagar un cop hagueu rebut correu de confirmació)

Aquests 5€ estan integrament destinats a obtenir els programes necessaris per aconseguir repertori amb partitures adaptades tots els instruments i per nivells. Es farà preinscripció sense pagament, el qual es realitzarà un cop confirmada la plaça. Els inscrits rebreu un correu informatiu de FANJAC més endavant.

Número de places: màxim 6

L’ordre d’adjudicació de les places no dependrà exclusivament de l’ordre de inscripció, sinó també de l’instrument que toquis, ja que l’objectiu és aconseguir organitzar el grup de música. És una prova pilot i, segons la demanda, FANJAC estudiarà la possibilitat d'organitzar-ne més. 

Els bucs d’assaig disposen de bateria, amplificadors i micròfons, per tant, caldrà que portis el teu propi instrument (excepte la bateria).

Els inscrits haureu d'enviar un correu a fanjacbcn@gmail.com per informar-nos de quin instrument toqueu o si canteu.

Barcelona
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.