ONLINE-MINECRAFT WORLD DESIGNER EN ANGLÈS ABRIL-JUNY(5è de primària a 2n d’ESO)

Extraescolar d'1h a la setmana, on aprendran a dissenyar i programar els seus videojocs amb Minecraft Education i a compartir-los amb els seus amics.

Activitat online i en anglès.

Després de l'èxit de les anteriors edicions, continuem amb una extraescolar tecnològica en línia, per treballar les competències de Pensament Computacional, Disseny 3D i Narrativa de Videojocs.

Els assistents aprendran a dissenyar i programar els seus videojocs amb Minecraft Education i a compartir-los amb els seus amics. Podran crear fantàstics móns multijugador, decidir l'aspecte gràfic dels seus personatges, introduir al seu inventari objectes únics creats en 3D, afegir efectes especials i fins i tot obrir el seu propi servidor.

A través de la Programació, aprendran a crear condicions de victòria i derrota per als seus jocs, a crear accions, efectes especials i esdeveniments que s'activin en els moments oportuns, a automatitzar els móns multijugador, crearan en equip les seves pròpies interfícies, obriran servidors per jugar amb els seus amics, i molt més!

Un cop més, hem confiat en la professionalitat d'Ignite Serious Play.

De cara a la utilització de Minecraft Education, serà imprescindible disposar d’un ordinador Windows / Mac al domicili, amb una connexió estable a Internet.

Per a qualsevol consulta sobre les activitats de Barcelona, podeu escriure un correu a:

fanjacbcn@gmail.com

 Aquells que ja estan en algún altre grup perquè no van obtenir plaça i NO volen canviar, podeu fer la inscripció i pagament directament a "Altres grups".

DATES:

  • dijous, del 13 d’abril  fins el 29 de juny de 2023

HORARIS:

  •  de 18:30 a 19:30h 

 PREUS:

  • Socis:  75€
  • No socis: 135€

Us recordem que les places només queden reservades quan s'ha fet el pagament.

No es retornaran els diners si no és per causa justificada.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a fanjacbcn@gmail.com
Barcelona
13/04/2023 - 29/06/2023 · 18:30-19:30h
Inscripcions tancades
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.