BARCELONA. Tallers UPC - Les matemàtiques de la informàtica i la informàtica de les matemàtiques

Dins del cicle de xerrades i tallers oferts per professorat i personal investigador de la UPC, aquesta sessió es parlarà de software i de hardware, repassant els inicis de la intel·ligència artificial i la seva connexió amb models del cervell humà. Activitat per a joves d'entre 12 i 16 anys.

Què tenen en comú una cinta infinita, una funció matemàtica i un cervell humà? En aquesta xerrada parlarem de software i de hardware, i repassarem els inicis de la intel·ligència artificial i la seva connexió amb models del cervell humà.

Veurem que hi ha problemes que, tot i que s’enuncien de manera formal, mai no es podran resoldre amb un ordinador, i aquest fet es pot demostrar.

Parlarem de dos gegants de les matemàtiques que també ho són dels inicis de la informàtica i els ordinadors: Alan Turing i John von Neumann, i veurem com el seu llegat ha marcat les nostres vides per sempre.

Xerrada a càrrec de Luis Belanche. Departament de Ciències de la Computació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Xerrada gratuïta, exclusiva per a joves socis, d'entre 12 i 16 anys. 

Dissabte, 18 de març, 11.00-12.00.

En acabar la xerrada es deixarà l'aula oberta fins a les 13.00 per si volen xerrar entre ells/elles d'interessos comuns, coneixe's millor  i fer cohesió de grup.

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.