L’Àguila del Canadà

Taller que combina el teatre amb la participació activa dels assistents per detectar i prevenir el bullying. Activitat per a joves d'entre 12 i 14 anys.

El taller combina dinàmiques participatives amb la narració i la representació d'una història, on els joves poden participar com a actors/actrius i aportar-hi nous ingredients.

Ens aproparem al tema del bullying a través de la història d'un personatge anomenat Peter i un petit àguila ferit, fàcil presa per a Peter i els seus amics. D'aquesta manera, els participants podran interactuar i portar la història, parlar amb els personatges, elaborar possibles finals i reflexions sobre que hi ha darrere d'un acte de bullying.

Objectius:

  • Provocar la reflexió sobre que hi ha darrere d'un acte de bullying.
  • Observar quines actituts tenim davant d'una situació de violència en un grup.
  • Posar-se a la pell de la “víctima”, de “l’agressor” i del grup, per intentar entendre la complexitat de les relacions.

Activitat a càrrec de La Nave Va, una entitat de professionals de les arts escèniques, l'educació social i la pedagogia que es dedica a desenvolupar projectes artístics i de formació per promoure el teatre com a procés d'aprenentatge i transformació social.

Activitat exclusiva per a joves socis, d'entre 12 i 14 anys. 

Quan: 25 de febrer de 11.00 a 13.00

On: Antiga Fabra i Coats. C/ Sant Adrià, 20. 

Preu: 12 euros/persona

Barcelona
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.