BARCELONA. Tallers UPC - Ciutats i arquitectures resilients al canvi climàtic

Dins del cicle de xerrades i tallers oferts per professorat i personal investigador de la UPC, aquesta sessió es centra en com construir ciutats capaces d'enfrontar-se a fenòmens meteorològics cada vegada més extrems. Activitat per a joves d'entre 12 i 16 anys.

L’augment d'episodis de climatologia extrema és avui, segurament, la cara més palpable del canvi climàtic a casa nostra. Les grans tempestes, les ventades exagerades, les nevades fora de lloc són ara fets quotidians. Alhora que l’avenç del mar està reduint notablement les platges catalanes.

Està adaptada la ciutat i l’arquitectura que tenim a aquests canvis? Què hauríem d’introduir per tenir un paisatge urbà més resilient?

La xerrada revisarà alguns dels escenaris que han sofert tempestes exageradament intenses últimament a Catalunya i mostrarà algunes bones pràctiques a fi de millorar l’adaptabilitat a aquests episodis extrems.

Xerrada a càrrec de Roger Sauquet. Departament de Projectes Arquitectònics de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Xerrada gratuïta, exclusiva per a joves socis, d'entre 12 i 16 anys. 

Dissabte, 21 de gener, 11.00-13.00.

 

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.