BARCELONA. Som matemàtiques - Egipte. Gener-Març 2023 (9 a 11 anys)

Taller que engloba el treball de vàries disciplines: història, geografia, matemàtiques, cultura general, motricitat, redacció, capacitat d'exposició i de síntesi i utilització de les tecnologies. Aquest trimestre es centra en Egipte. Activitat per nens i nenes entre 9 i 11 anys.

Temes possibles a tractar sobre cada regió i època: menjars típics, jocs, cultura, festes i tradicions, matemàtiques, flora, fauna, clima, religions, idiomes, cuina, estructura de la societat, moneda, personatges importants…

La dinàmica de cada sessió consisteix en buscar informació sobre un tema, treballant individualment o en grups, preparar una exposició i fer una posada en comú dels aspectes més rellevants. Crearem també un joc de la línia del temps amb les dates més rellevants del que descobrim. 

També es fan manualitats relacionades amb els temes tractats i treure'n un rerefons matemàtic.

Activitat a càrrec de Meritxell Grané. Llicenciada en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona, amb el títol de mestra per Educació Secundària. Formadora en Pedagogia Blanca. Busca la manera d'ensenyar manipulativament, amb jocs i des dels interessos dels infants, usant una metodologia dinàmica, flexible, activa i viva, respectant els diferents perfils i les diferents formes d'aprenentatge de cadascú. Promou la investigació i la cooperació per aconseguir un aprenentatge significatiu i perdurable en la memòria.

 

DATES i HORARIS: 

Dissabtes, de 18.00 a 20.00:

  • 21 de gener
  • 18 de febrer
  • 11 de març

 PREU I GRUPS:

Activitat exclusiva per a socis/es. Les inscripcions són trimestrals i tenen un preu de 25 euros per trimestre.

OBSERVACIONS: És convenient que portin roba que pugui embrutar-se. 

Per a qualsevol consulta podeu escriure un correu a fanjacbcn@gmail.com

Barcelona
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.