BARCELONA: Esplai de trobada -Gener-Març 2023 (8 a 10 anys)

Esplai i punt de trobada on els nens i les nenes són els protagonistes, fent noves amistats amb qui jugar i passar-ho bé. Les activitats proposades tenen com a fil conductor les emocions i les habilitats socials. Activitat dissenyada per a nens i nenes de 8 a 10 anys.

Espai de trobada on els nens i les nenes són els protagonistes, fent noves amistats amb qui compartir experiències i vivències. Les activitats proposades tenen com a fil conductor les emocions i les habilitats socials.

La proposta consta de 3 sessions, cadascuna de les quals conté dues parts diferenciades:

Primera part: “Teatre per créixer” (16.00-18.00)
Experiència d'aprenentatge que ens apropa a la intel·ligència emocional a través de dinàmiques teatrals. No es tracta de muntar obres de teatre, sinó d'utilitzar exercicis teatrals i artístics que, pel seu caràcter lúdic i experiencial, faciliten el coneixement sobre les emocions i el desenvolupament de les habilitats socials. El teatre aporta el valor afegit del joc com a vehicle d'aprenentatge. A aquest valor se li afegeix el de l'aprenentatge vivencial, òptim per a l'estudi de les emocions.

Segona part:“Espai de Trobada” (18:00-20.00)
Versió evolucionada de les ludoteques tradicionals. Les educadores els guiaran a través de jocs grupals i manualitats diverses, facilitant alhora que puguin explorar les seves personalitats, afinitats i diferències, tot trobant punts en comú i punts complementaris amb altres nens i nenes. Sense adonar-se’n, aprendran a gestionar les emocions constructivament, de manera que els ajudi a adaptar-se millor a diverses situacions i circumstàncies, com ara prendre decisions que promoguin l'adaptació i el benestar, i que tinguin en compte les emocions i la rica informació que aquestes ens aporten.

DATES i HORARIS: 

Dissabtes, de 16.00 a 20.00:

  • 21 de gener
  • 18 de febrer
  • 11 de març

 PREU I GRUPS:

Activitat exclusiva per a socis/es. Les inscripcions són trimestrals i tenen un preu de 40 euros per trimestre.

OBSERVACIONS: És convenient que portin un berenar lleuger, mascareta i roba que pugui embrutar-se. 

Per a qualsevol consulta podeu escriure un correu a fanjacbcn@gmail.com

Barcelona
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.