BARCELONA. Jocs teatrals. Gener-Març 2023 (4 a 5 anys)

Els jocs teatrals són un mecanisme molt divertit i efectiu per a l’aprenentatge d’habilitats socials. Ofereixen infinitat d'oportunitats per experimentar la relació amb altres persones en un entorn segur i alhora pràctic. Activitat dissenyada per a nens i nenes de 4 fins a 5 anys.

Experiència d'aprenentatge que ens apropa a la intel·ligència emocional a través de dinàmiques teatrals. No es tracta de muntar obres de teatre, sinó d'utilitzar exercicis teatrals i artístics que, pel seu caràcter lúdic i experiencial, faciliten el coneixement sobre les emocions i el desenvolupament de les habilitats socials. El teatre aporta el valor afegit del joc com a vehicle d'aprenentatge. A aquest valor se li afegeix el de l'aprenentatge vivencial, òptim per a l'estudi de les emocions.

DATES i HORARIS: 

Dissabtes, de 16.00 a 18.00:

  • 21 de gener
  • 18 de febrer
  • 11 de març

PREU I GRUPS:

Activitat exclusiva per a socis/es. Les inscripcions són trimestrals i tenen un preu de 30 euros per trimestre.

Taller especialment dissenyat per a nens i nenes d'entre 4 i 5 anys.

Per a qualsevol consulta podeu escriure un correu a fanjacbcn@gmail.com

Barcelona
ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.