Sortida familiar al MMACA (famílies amb fills i filles a primària... o més)

Visita a l'exposició del MMACA i gimcana matemàtica pel parc de Can Mercader.

Tenint en compte els èxits anteriors i la demanda recurrent de les famílies, hem organitzat una altra sortida al MMACA on combinarem la visita a les exposicions Petites Experiències Matemàtiques (1r a 3r de primària) o l'exposició de públic general (per als més grans) i una gimcana matemàtica pel parc de Can Mercader en la qual, organitzats en equips de 2-3 famílies, haurem de buscar elements del parc i respondre preguntes sovint amb un rerefons matemàtic (recomptes, reconeixement de formes, interpretació de mapes, etc.)

Us agrairíem que, dintre de les vostres possibilitats, respectéssiu les edats de cada grup, ja que intentem que s'ajustin millor les visites. Si alguna família té algun inconvenient, podeu contactar amb nosaltres.

Necessitem una inscripció per persona.

Els infants han d'anar acompanyats d'algun adult.

GRUP 1: de P5 a 3r de primària

GRUP 2: de 4t a 6è de primària o ESO

DIA I HORA:

  • Diumenge 22 de gener de 2023, de 10 h a 14 h

PREU:

  • Socis: 5 € 
  • No socis: 8 €

Recordeu que les places només queden reservades quan s'ha fet el pagament.

Per a qualsevol dubte, ens trobareu a fanjacbcn@gmail.com

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.