BARCELONA - Xerrada "Identitat i Altes Capacitats"

Descobrir-se un mateix és un dels reptes principals de la infantesa i segurament de tota la vida. Saber com som, què ens agrada o què ens funciona ens ajuda a posar ordre al nostre cervell i també a presentar-nos al món.

“Altes capacitats” (AC) és una etiqueta que identifica certes persones que processen la informació de manera diferent a la majoria.

Però quin paper té aquest tret en la formació de la identitat? És un aspecte central o secundari? Té la mateixa importància en diferents etapes de la vida? 

Mentre que algunes persones configuren qui són al voltant de les AC, altres les viuen com una faceta més de la seva identitat.

A partir de la revisió teòrica en aquest àmbit i d’un recull de casos atesos en psicoteràpia, comentarem les reflexions i les característiques més habituals.

Veurem com podem, des de l’entorn dels infants i adolescents, afavorir un missatge constructiu de la seva diferència i un encaix positiu d’aquesta informació en la definició de la seva identitat.

 

Conferència a càrrec de Maria Beltrán Jiménez:

Psicòloga experta en altes capacitats

  • Coordinadora del servei de psicologia del Centre Kepler
  • Forma part del GTAC, grup de treball d'altes capacitats, del COPC.

DIA I HORA:

17 de desembre de 2022, de 17h a 19h

LLOC:

Sala d'actes de l'institut Martí i Pous (dins el recinte de la Fabra i Coats)

https://goo.gl/maps/LjewE7sLAoU5FpvL8

PREU:

  • Socis: gratuït
  • No socis: 10€

ORGANITZADOR / CONTACTE      
FANJAC
FANJAC BARCELONA - barcelona@fanjac.org
FANJAC ELS JOVES - elsjoves.fanjac@gmail.com
COMPARTIR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.